LUBRANO'S YUMMYFOOD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lubrano's Yummyfood. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 22:55 Heerlijk eten! Hele aardige meid die het kwam bezorgen
19 mei 2024 om 22:32 duurde lang. geleverde artikelen waren niet correct
6 apr 2024 om 20:53 Heerlijk eten! En wat een inzet van de gene die het bezorgde aangezien de liften het hier hadden begeven is ze me tegemoet gekomen!
23 mrt 2024 om 10:32 Aardige meid aan de telefoon
16 mrt 2024 om 4:14 Eten was goed warm bij aankomst. Smaakte super lekker en je krijgt een grote portie.
1 mrt 2024 om 22:56 Eerste keer besteld hier en zeker voor herhaling vatbaar eten was super super supppppper lekker!! Eten was ook snel bezorgd. Ben zelden zo tevreden geweest met een bestelling! Super lekker
11 feb 2024 om 15:46 Ik heb wel eens eerder hier besteld en toen was het super lekker dus ik besloot nog een keer te bestellen maar deze keer viel het me tegen er was zoveel saus er was denk ik meer saus dan eten en ik twijfel of ik hier nog een keer kom bestellen.
27 jan 2024 om 21:59 Bijna twee uur gewacht voor het leveren. Kregen drankjes gratis erbij voor de wachttijd dat was wel aardig. Portie- prijs ratio is een beetje to much. Het was lekker en prima.. zo niet gauw weer bestellen maar alleen als je er zin in hebt
7 jan 2024 om 12:03 Pasta garnale was gewoon een pasta water zat geen smaak aan de garnalen waren zwart gefrituurd absoluut geen aanrader zonde van je geld
4 jan 2024 om 20:40 Patat was zo zacht leek wel puree. Pasta smaakloos. Gegrilde kip lekkere smaak maar weinig, zonde van mijn geld.
9 dec 2023 om 21:26 Restaurant waardig eten super snel bezorgd. Het eten ziet er ook letterlijk social media waardig uit. #foodp*rn type of stuff. Zeker aan te raden.
8 dec 2023 om 19:33 Heerlijk as usual!